Helena- Margareta

Låt dig inspireras till ett harmoniskt och framgångsrikt liv

Hälsa – Balans – Mening

Inspirerande Motivationskurser och Inspirerande Motivationsföredrag,

Inspirerande Motivation Coaching via telefon

”Just –For –You –The Organic Way!”

Back-to-Basics

Personlig Utveckling – Personlig transformation

•    Aktivera Din Potential –
•    Finn Meningen Med Ditt Liv
•    Förbättra Dina Relationer – Må Bra
•    Lys och bli en stjärna i det du gör
•    Utveckla dina talanger långt bortom begränsningen.
•    UPPLEV hur du håller Dig Frisk och Glad!
•    Lär dig Anti-Stress med Meditation
•    Klä dig rätt, förstå färgernas betydelse
•    Organic insight –Back to Basics!
•    Bli kvitt gamla blockeringar
•    Bli en magnet för det goda

Vi går tillbaka till URSPRUNGET av den som du är. Meningen är att inspirera dig till ett högre medvetande.  På så sätt kommer du i starkare kontakt med ditt inre, dina känslor och oanade talanger. Det är genom förståelse för oss själva som vi också lär känna och förstå vår omvärld .  Du upptäcker då mer möjligheter omkring dig, dina relationer förbättras, Din arbetsprestation ökar,  din kropp mår bättre, du orkar mer och gläder dig mer över ditt liv, din familj och ditt arbete. Hela ditt liv får mer mening.

ACTIVALES kursprogram och coaching fokuserar på INDIVIDENS välbefinnande och framgång. Vi lär oss genom den ursprungliga kunskapen att förstå vårt samband med naturen, vår direkta förbindelse med URKRAFTEN, och hur vi bäst kan utnyttja detta samband för att nå våra mål.

Helena Margareta har blivit ett erkänt världsnamn inom området Personlig Utveckling. Hon har förmågan att inom loppet av ett föredrag, workshop eller privat coachning – konsultation aktivera sina deltagare till förnyade krafter, bättre hälsa och positiva förändringar i deras liv utan en massa obegripliga intellektuella regler som man inte kommer ihåg, när man är ensam och behöver hjälp.

•    Helena Margareta lär ut kunskapen att ”harmonisera”, att finna sin egen talang, som man verkligen trivs med.  Då kommer framgången, välmående och glädjen som ett naturligt orsak- och- verkan- resultat: Det är en lättare metod utan kontroll, stress och besvikelser och som passar speciellt det feminina sinnet.

•    Många av Helena Margaretas klienter och f.d. elever har nått stora framgångar och även rikedom långt bortom sina länders gränser.

Helena Margareta kommer på sin mors sida från en gammal svensk Värmlandsfamilj där flera kvinnor genom flera generationer var kända för sina extraordinära andliga insikter. Hon fortsätter nu med sitt kulturarv och har framgångsrik praktik i både USA och i Europa med flera länder inneslutna i sin verksamhet.

Helena- Margareta har grundat ACTIVALE, a Global Enterprise for Human Development and World Peace, med säten i  Miami och New York. Hon besöker årligen Sverige och de andra skandinaviska länderna .

Helena Margareta ger privata konsultationer i Sverige, per telefon.

Kontakta activale@gmail.com

Hon är ett populärt och välkommet tillskott på den svenska marknaden, där så många törstar efter hennes kunskap och erfarenhet.  Med sin erfarenhet inom affärsvärlden, internationella sociala liv, samhällsengagemang,  och omfångsrik personlig livserfarenhet är hon unik inom inspirations-motivations området. Hon har dessutom tillgången att hon kan hjälpa dig att utveckla din INTUITION.

Helena Margareta har blivit utnämnd av den amerikanska mångmiljontidningen The National Examiner som en av världens fyra främsta inom sitt område.

•    Det är känt  FAKTUM  att de som använder sin personliga intuition lyckas bättre både i affärer och i privatlivet. (men naturligtvis vill de vanligtvis inte tala om att så är fallet!)

 

Helena and friends
Helena Margareta med Yvonne Ryding och Christina

Schollin sysselsatta med ett projekt som del av Helenas

Upplevelsekurs i Puerto Pollenca, Mallorca.

Helena har ofta talat i FN och i Sveriges Riksdags Nika Utskott och är en populär internationell motivations-coach, inspirerande workshopsledare och föredragshållare. Hon är aktiv medlem av NSA – USAs främsta talarorganisation, och FSA.. Hon har blivit intagen som medlem i FN’s  GNO World Harmony Council & Forum och | FNs Global Compact. Publiken över hela världen älskar hennes värmlandska storytelling framföranden. Hon talar direkt från hjärtat. Hon säger som det är…

Andlighet räknas i världen, även om det i svensk media har fått en något oklar klang. Alla framstående ledare i världen  som inte är kontrollerande diktatorer, visar förståelse för denna kunskap  och främjar den bland sitt folk.  Det har blivit på modet i världen att tänka KÄRLEK  och förståelse i stället för begränsning och elände. Vi börjar förstå varför vi har sådan a problem | världen och varför vi nu söker införa fredliga vägar som gör vårt liv lyckligare, lättare, friskare och mer framgångsrikt.

Så många angrepp i världen har baserats på OVETSKAP, dvs.  brist på vetskap. Det är så världen har styrts – och fortsätter att styras, tyvärr. Allt man behöver göra är att vara öppen, använda hjärtat och villig att söka efter sanningen…

Alla nya vetenskapliga upptäckter har BÖRJAT med en passion, en idé,  ett SÖKANDE,  en dröm, … INTE ett dömande!

Det är från den början som bevisen och resultaten senare har skapats. I stället  missförstår vi och försöker börja från slutet, utan att någonsin lära oss hur början ser ut.  Även så med oss själva..

Kvinnor upplever livet på ett annat sätt än män. Ändå måste kvinnor leva i en samhälle skapat av män- som passar männen bättre än kvinnorna, vilket kan orsaka att spec. kvinnor inte alltid mår så bra, blir utbrända eller missar en promotion.

Efter att ha arbetat intensivt på över 20 000 sökande i olika hörn av världen har Helena- Margareta funnit att Speciellt kvinnor har ett behov av denna kontakt av Andlig Kunskap… organic knowledge. Genom att kvinnor har en så nära kontakt med naturen och Livet, genom att bära liv och föda liv, har kvinnor ett starkare behov inom sig att finna den kontakten, och behöver gå tillbaka till grunden av det som de verkligen är… Ofta upplever de att de befinner sig  på en sökande väg- utan att förstå vad de egentligen söker.

En tankeställare:
FN har sammanfattat att i länder och samhällen där kvinnorna och andlighet har fått utöva ett starkt inflytande är befolkningen lyckligare, fredligare, mer välmående och mer framgångsrik.

Helena Margareta har hjälpt  tiotusentals personer över hela världen att finna en rätsida på sina liv och hjälper dagligen människor i olika hörn av  världen att finna lösningen inte bara till ett lyckligare och mer framgångsrikt liv men också att hjälpa dem till förbättrad hälsa och en förbindelse med den skapande Urkraften inom oss…

Helena Margaretas Bakgrund:

(Se även www. Activale.com/ about för en mer detaljerad rapport. )

Helena- Margareta grundade och var den drivande kraften för Das Institut fur Positive Lebensgestaltung i Berlin och Baden-Baden, en Institution som var verksam i Schweiz, Tyskland och Österrike med att producera inspirerande föredrag, inspirerande workshops och inspirerande konsultationer  under ledning av sin dåvarande man Dr. Helmut Steiner  som senare avled. Helena Margareta fortsatte sedan verksamheten ensam med stor framgång, tills hon gifte om sig och flyttade till USA. Hon är nu präst, förrättar gärna vigslar, har en doktors examen i teologi (USA). Hon har tre barnbarn.

På grund av sitt stora Kultur -och Människointresse är hon mycket verksam inom flera välgörenhetsorganisationer och har hjälpt många till bättre livsförhållanden. Hon grundade på eget initiativ den ideella organisationen The Symphony Guild of South Florida, och verkställde kulturella utbyten mellan nationer, samt gav collegestipendier till ungdomar i både USA och andra länder, vilket tacksamt uppmärksammades av congressmedlemmar i Washington DC. Hon grundade  även två kända symfoniorkestrar: Florida Festival Philharmonics, med svensken Ulf Björlin som dirigent  och Gold Coast Symphony Orchestra med den berömde Maestron Octavio DeRosa.

Helena Margareta har nyligen grundat Activate Your Inner Light Corporation i Miami  med styrelsemedlemmar från flera länder, alla redan aktiva  med att hjälpa göra detta till en bättre värld.

Den svenska allmänheten har tillfälle att möta Helena Margareta  genom hennes föredrag och workshops samt privata konsultationer, när hon  då och då besöker Sverige och de andra nordiska länderna.


constant-awakening-3rd-edition

Helena har skrivit bestsellern:  CONSTANT AWAKENING som  är ute på världsmarknaden. Den finns ej på svenska, men är så lätt att förstå att du tror att du kan engelska –även om du inte var så bra på det förut. Det sägs att den förändrar liv. Även om den har översatts till andra språk anses boken fortfarande vara bäst på engelska, det språk som Helena själv skrev den på.

Många erkänner att de läser om den flera gånger, sedan återigen, och återigen. Varje gång visar boken en ny infallsvinkel och leder läsaren vägen till nya insikter och kunskaper. Många hävdar att den har bidragit till stora positiva förändringar i deras liv.

“Det är en bok som förklarar meningen med livet och vad vi som människor egentligen är. Jag rekommenderar den till alla. Det är en bok jag vet att jag kan ge till mina vuxna barn,”  skrev Anne Westin, psykoterapeut.

Anita i Linköping skrev ett brev:

“Min upplevelse blev så stark när jag läste Constant Awakening. Jag har aldrig läst något liknande förr. Jag är väldigt glad att jag har boken. Den är otrolig och jag läser om den, gång efter gång.”

Många säger just det. Efter att de har läst boken en gång, ligger boken på deras nattduksbord och de läser om den, gång efter gång……

“Först verkar boken så enkel och så lättläst. Men man lär sig alltid något mer. Man upptäcker jämt en ny infallsvinkel, som är ännu bättre än den förra”, säger Anders Fredriksson i Stockholm.

CONSTANT AWAKENING visar svaren till så många av våra frågor on livet och meningen med livet – i synnerhet Ditt Eget Liv.

btn_buynow_SM


Who Am I and Where AM I Going

Who Am I and Where AM I Going? En helt underbar bok med fantastisk visdom och hjärtvärmande illustrationer. Passande för alla åldrar, åsikter och trosinställningar.  Inte heller den finns på svenska med är oerhört lätt att förstå. Det är en märklig “mångdimensionell” bok. Utmärkt som present. Ge ”i stället för blommor” till dina vänner.

btn_buynow_SM

En tredje bok  är redan under bearbetning och utkommer sent år 2011.

Who Am I and Where Am I going? passar också bra på nattduksbordet.

Lisbeth Wedin från Stockholm säger:

“I hela mitt liv har jag plågats av svår migrän. Vi försökte alla metoder mot huvudvärk och jag skickades till alla möjliga specialister. Till slut hörde jag talas om Helena .Hon avlägsnade “energi-blockeringar” som hade suttit hos mig sedan min ungdom. Äntligen blev jag fri från min huvudvärk! Jag är djupt tacksam!”

Cecilia Åkesdotter i Linköping:

“Efter att ha varit kroppsligt svag under hela mitt liv efter sviter från svårt eksem samt allergier och astma, har Helena Margaretas insats blivit ovärderlig för mig och min familj. Bara på några sekunder kunde hon konstatera helhetsbilden av min hälsosituation, som varken läkare  eller terapeuter inom komplementär medicin kunnat se under alla år som jag sökt hjälp. Äntligen en bekräftelse att jag inte inbillat mig mina krämpor. Efter en konsultation hos Helena Margareta, har livet på ett gudomligt sätt kommit tillbaka till mig. Även min son har efter ett samtal förvandlats till en mera gladlynt, extrovert och mer nyfiken på livet ..”


NU: NYHET!

Meditation på svenska med HELENA MARGARETA. BESTÄLL IDAG!

KANALISERAD ANTI-STRESS MEDITATION, Harmoni och Förnyad Energi.

En stark, kanaliserad meditation. Rekommenderas varmt om du har svårigheter att koppla av, somna in på kvällen eller känner att du sitter fast, är i obalans med din kropp och kanske också din omgivning…

 

Round-Disk260—–  M103475C-1_tray260h

ANTI-STRESS MEDITATION; HARMONI OCH FÖRNYAD ENERGI  - Audio CD - Audio CD - Euro 20.00, shipping Euro 6.00
ANTI-STRESS MEDITATION; HARMONI OCH FÖRNYAD ENERGI - Audio CD - Audio CD - Euro 20.00, shipping Euro 6.00
En unik guidad Meditation i ord och musik med Helena Margareta. Detta är Helenas första inspelade meditation för svensktalande. Den har redan blivit oerhört populär och har vistat sig ha en stark och lugnande inverkan på din sinnesstämning. Utmärkt som avkoppling för att somna på kvällen.
Price: $26.00

NYHET 2011: 
En Ny Svensk kanaliserad  MÅ- BRA meditation utkommer senare under 2011.

Gå tillwww.activale.com för fler inspelningar på engelska.

Kontakt i Sverige:
activale@gmail.com

Skicka brev till: 
Helena Margareta,  Box 3510, 111 74 Stockholm